Karta e kujdesit shëndetësor
për nxënës dhe studentë

Nxënësit dhe studentët janë gati për sfidat e një vit të ri shkollor apo akademik. Vendimet tashmë jane marrë, për institucionin arsimor ku do të formohen.
Bëhuni gati edhe për sfidat shëndetësore, të cilat fatkeqësisht janë të papritura, me Kartën e Kujdesit Shëndetësor nga SIGAL UNIQA.

Çantat, librat, fletoret, stilolapsat...
dhe Karta e Kujdesit Shëndetësor nga SIGAL UNIQA

Prime të përballueshme për këdo

PAKETA PËR NXËNËS DHE STUDENTË

5,500

leke/person

Mbulimi
Konsultim me Video dhe audio me mjek të përgjithshëm
24/7 ne aplikacionin Teleshëndet
Ekzaminime laboratorike dhe imazherike me 50% zbritje
Vizitë okulisti falas dhe 3000 lekë zbritje për xhama syzesh
Vizitë Dentisti falas & higjenizim me zbritje 60%
Deri në 30% zbritje në rrjetin mjekësor SIGAL UNIQA

PAKETA PËR NXËNËS DHE STUDENTË

Paketa mbulon:

  • Konsultim me Video dhe audio me mjek të përgjithshëm 24/7 ne aplikacionin Teleshëndet
  • Ekzaminime laboratorike dhe imazherike me 50% zbritje
  • Vizitë okulisti falas dhe 3000 lekë zbritje për xhama syzesh
  • Vizitë Dentisti falas & higjenizim me zbritje 60%
  • Deri në 30% zbritje në rrjetin mjekësor SIGAL UNIQA