Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit » Privilegjet e SIGAL

Privilegjet nga SIGAL UNIQA

Të jesh i siguruar është një e drejtë. Por Ne në SIGAL dëshirojmë që kjo eksperiencë të jetë jo vetëm e thjeshtë, por gjithashtu të jetë e mbushur me priviligje, udhëzime dhe mundësi.