Kreu » Rreth Nesh

Rreth nesh

Grupi SIGAL UNIQA është një prej grupeve më të mëdha të sigurimeve në rajon dhe përmbëhet nga 8 kompani në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Lexo Detajet

UNIQA Insurance Group është lider në tregun e sigurimeve të Austrisë dhe të Europës Qendrore dhe asaj Lindore.

Lexo Detajet

SIGAL UNIQA mbështet vazhdimisht aktivitetet kulturore, artistike, sportive dhe sociale.

Lexo Detajet

Këtu mund të informoheni mbi të rejat edhe aktivitetet e fundit nga SIGAL UNIQA.

Lexo Detajet

Bëhuni pjesë e skuadrës më të suksesshme, energjike, profesionale dhe të përkushtuar!

Lexo Detajet

SIGAL UNIQA i kushton rëndësi të veçantë zhvillimit të teknologjisë. Ishim të parët me aplikacionin online nga ku mund të merren të gjitha informacionet mbi sigurimet.

Lexo Detajet