Career

NJOFTIM PËR VEND TË LIRE PUNE NË TIRANË / Korrier

Koha e leximit: 2 minuta

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  pjesë e Uniqa Group Austria, shoqëri Sigurimi me eksperiencë 23 vjeçare, themeluar më 22 Shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi Jetë dhe     Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, shpall 1 (një) vend të lirë pune për:

Korrier

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

  • Të ketë diplomë të shkollës së mesme.
  • Të ketë patentë të klasit B dhe të dijë të përdorë motorçikletë.
  • Të ketë eksperiencë në shpërndarje me motorçikletë.
  • Të njohë zonat dhe adresat e qytetit të Tiranës si dhe provincat e saj.
  • Të ketë gatishmërinë për të qëndruar në punë me orare të zgjatura.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të jetë nën 35 vjeç.
  • Të mos ketë rekorde negative në organet e rendit.

Të interesuarit, brenda datës 26.05.2022 të dorzojnë CV në adresën zyrtare të e-mail-it: [email protected]  ose në postën e shkruar në adresën: Sigal Uniqa Group Austria; Departamenti Legal & Burimeve Njerëzore; “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose na kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë