Sigurimi KASKO Light

Mbrojta që i nevojitet makinës suaj. Pa limit vjetërsie dhe me një çmim të përballueshëm për këdo.

A doni të shijoni udhëtimin, lirinë dhe kënaqësinë tuaj pa u shqetësuar
nëse gjatë rrugës mund të ndodhë diçka?

Atëherë duhet të zgjidhni Siguracionin “KASKO LIGHT” nga SIGAL UNIQA Group Austria.

Pse të siguroni makinën me KASKO Light tek SIGAL UNIQA?

Kasko Light është zgjidhja e duhur për ata drejtues mjetesh që nuk kanë një policë KASKO për shkak të buxhetit por që duan të mbrojnë makinën e tyre veçanërisht në rast përplasje aksidentale.
Përmes sigurimit KASKO Light, SIGAL UNIQA mundëson riparimin e shpejtë të mjetit në serviset e autorizuara.

Çfarë mbulon sigurimi KASKO Light?

Sigurimi KASKO Light është mbulimi rreziqeve për dëmet materiale të shkaktuara mjetit motorrik të marrë në sigurim, nga:

 • Dëmtimet Aksidentale (*ketu përfshihen vetëm përplasjet në rrugë me një mjet tjetër të identifikuar, vërtetuar kjo me raportin e policisë rrugore.)
 • Thyerja e xhamave (zëvëndësimin e tyre)
 • Zjarri
 • Rrufeja & Eksplozioni
 • Katastrofat Natyrore

Sigurimet ju forcojnë personalitetin dhe ju japin dinjitet.

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë mbulon Kasko Light?

Sigurimi KASKO Light mbulon dëmet materiale të shkaktuara mjetit të siguruar, nga:

Dëmtimet Aksidentale (*këtu përfshihen vetëm përplasjet në rrugë me një mjet tjetër të identifikuar, vërtetuar kjo me raportin e policisë rrugore.)

Thyerja e xhamave (zëvëndësimin e tyre)

Zjarri, Rrufeja & Eksplozioni

Katastrofat Natyrore

Sa kushton Kasko Light?

Primi minimal është 100 euro.

Në cilat shtete mbulon Kasko Light?

 • Kasko Light është e vlefshme brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj kur kjo është kërkuar nga i siguruari.

Nëse nuk kam mbulimin jashtë Shqipërisë, në cilat shtete mbulon Kasko Light?

Maqedonia e Veriut

Kosovë

Mal i Zi

Rusi

Turqi

Serbi

Dokumente (2)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte sigurimi të ngjashme

Sigurimi Minikasko

Sigurimi Minikasko

Sigurimi MINIKASKO mbulon dëmet aksidentale të përplasjes mjet me mjet në rrugë, me vlerë dëmshperblimi deri në 1,000,000 lekë edhe në rastin kur i siguruari me minikasko është shkaktar (fajtor) i aksidentit.

Sigurimi Kasko

Sigurimi Kasko

SIGAL UNIQA Group Austria ofron sigurimin vullnetar të automjetit KASKO, i cili mbron makinën tuaj nga dëmet e pjesshme ose të plota që mund t’i ndodhin për shkaqe të ndryshme.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA