Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit » Ne Shqiperi dhe Jashte Shqiperise

Ne Shqiperi dhe Jashte Shqiperise

Jete Plus

Sigurimi ‘Jete Plus’ ofrohet vetëm nga SIGAL UNIQA. Përmes këtij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekësore në rast diagnostikimi me një sëmundje kritike dhe trajtimi në spitalet më të mira jashtë Shqipërisë.


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Të gjithë botën

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi Standard

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: Duke filluar nga 250 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 50,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Shqipëri


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në Spital: Dyshe
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Ilaçet e këshilluara nga mjeku dhe fashat
 • Shërbimi i ambulancës në rrugë

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist,
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi i Argjendtë

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: Duke filluar nga 700 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 150,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Austri ose Itali

Shqipëri

Kosovë

Maqedoni

Turqi


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në Spital: Dyshe
 • Transport për trajtim jashtë Shqipërisë
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Shpezimet për materialet dhe qeraja e dhomës së operimit
 • Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Ilaçet e këshilluara nga mjeku dhe fashat
 • Shpenzime për strehimin e një prindi që shoqëron një të mitur nën 16 vjeç
 • Riatdhesim:evakuim mjekësor me ambulancë ajrore të specializuar

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Mbulimi i Artë

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: Duke filluar nga 1100 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 500,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Të gjithë botën

(Përjashtuar: SHBA, Kanada, Zvicër, Japoni, Hong-Kong)


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në spital: Private
 • Transport për trajtim jashtë Shqipërisë
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Shpezimet për materialet dhe qeraja e dhomës së operimit Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Trajtim psikiatrik
 • Shpenzime për strehimin e një prindi që shoqëron një të mitur nën 16 vjeç
 • Riatdhesim: evakuim mjekësor me ambulancë ajrore të specializuar
 • Kujdes për shtatzani dhe lindje

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku
 • Terapi mbështetëse (akupunturë, homopati, asteopati, kiroprakti)
 • Trajtim dentar emergjent

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Apliko

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

  Keni Pyetje ?

  Shërbimi për klientët

  +355 4 22 33 308
  E hënë – E diel 24h
  > [email protected]

   Kërkesë për ofertë

   Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

   Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: