Kreu » Shendet dhe aksidente » Kartat e Kujdesit Shëndetësor

Kartat e Kujdesit Shëndetësor

SIGAL UNIQA në bashkëpunim me Spitali Continental dhe Kliniken Intermedika, ju ofron Kartën e Kujdesit Shëndetësor,
me të cilën gjithësecili nga ju mund të marrë shërbime shëndetësore bazike, të paktën një herë në vit, me tarifa të përballueshme.

Karta SIGAL + Spitali Continental

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 check-up në vit për çdo person të anëtarësuar
 • gjak komplet, glicemi esëll, kolesterol, SGPT, EKG, 1 eko me zgjedhje, vizitë pathologjike
 • 50% zbritje për 5 vizita me mjekë specialistë
 • 50% zbritje për ekzaminime laboratorike dhe imazherike
 • 40% zbritje për ekzaminime me radiologji të avancuar (CT, MRI)
Çmimi:

2,500 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Karta SIGAL + Klinika Intermedika Sarandë

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 Check up në vit Falas
 • Gjak Komplet, Urine Komplet, SGPT, Glicemi esell, EKG, Eko Abdominale ose Gjiri ose Tiroide
 • Për ekzaminime me vlerë deri në 5,000 Lekë të reja – 50% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë nga nga 5,001-10,000 Lekë të reja – 30% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë nga 10,001 në 20.000 përfitohet – 20% zbritje
 • Për ekzaminime nga 20.001 në 100.000 përfitohet – 6% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë mbi 100.000 përfitohet 4% zbritje
Çmimi:

2,500 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

KARTA SIGAL + Klinika Kristi Korçë

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 Check up në vit Falas
 • Analize gjak komplet, Glicemi esell, Kolesterol, SGPT, EKG, 1 echo me zgjedhje te te siguruarit, Vizite pathologu
 • Për vizita me mjekë specialistë dhe ekzaminime laboratorike përfitohet zbritje në masën 30%
 • Për ekzaminime imazherike përfitohet zbritje 40%
 • Për xhama dhe skeleltë optikë përfitohet zbritje 30%
 • Për paketa stomatologjike (ku pëfshirhen: vizite dentare + panoramex + pastrim gurzash) përfitiohet çmim promocional, 2,000 leke
 • Për shërbime dentare të tjera, përfitohet zbritje nga 10% – 30%;
Çmimi:

2,500 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Keni Pyetje

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

  Çfarë duhet të dini për Kartën e Kujdesit Shëndetësor?

  1. Nuk ka përjashtim për sëmundje paraekzistuese, përfitimet e saj janë të aplikueshme për çdo individ.

  Karta është e transferueshme dhe mund të jetë edhe dhuratë për një të afërm. Zotërues i kartës është personi i parë që e përdor atë në spital.

  Rezervoni orarin tek Spitali Continental me telefon ose e-mail, përpara se të paraqiteni, për të evituar vonesat.

  Karta është e vlefshme 1 vit nga data e blerjes.

  Keni Pyetje ?

  Shërbimi për klientët

  +355 4 22 33 308
  E hënë – E diel 24h
  > [email protected]

   Kërkesë për ofertë

   Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

   Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: