3 Arsye pse duhet të blini sigurimin tek SIGAL UNIQA

Jemi grupi më i madh i sigurimeve në Shqipëri, me shtrirje edhe në Kosovë e Maqedoni të Veriut, me rreth 1200 zyra dhe njësi shërbimi si dhe 1,600 punonjës e agjentë.

Krahas primeve vjetore me mbi 71 milionë Euro, fuqinë tonë likujduese e dëshmojnë qartë edhe mbi 300 milionë euro dëme të paguara ndër vite.

Kemi ngritur struktura të veçanta shërbimi për Ju, Qendrën e Asistencës për Klientët, për t’Ju asistuar 24 orë në 7 ditë të javës.

social media icon 650x650-01
social media icon 650x650-02
social media icon 650x650-03
social media icon 650x650-05
social media icon 650x650-04