Njoftime Pune

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE / Recepsionist/e

Koha e leximit: 2 minuta

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  pjese e Uniqa Group Austria, shoqëri Sigurimi me eksperiencë 23 vjeçare, themeluar më 22 Shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi Jetë dhe     Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, shpall 2 (dy) vende të lira pune për:

Recepsionist/e

Përshkrimi i punës:

Të dijë të përfaqësojë kompaninë para paleve të treta, të jetë e shkathët në komunikim, të dijë të organizoj kohën dhe takimet si dhe mbaje situaten nën kontroll edhe në raste të punës nën presion. Pritja e telefonatave dhe transferimi i thirrjeve tek personat përgjegjës. Ruajtja dhe shperndarja e korespondences tek personat perkates. Raportimi i saktë dhe periodik tek menaxheret.

Kriteret që aplikantët duhet të plotësojnë janë:

  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm. Përfundimi i arsimit të të lartëpërbën avantazh për
  • Te ketë eksperiencë të mëparshme në të njëjtin pozicion ose eksperiencë në punë në call center.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, internet.
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Të ketë aftësi për të punuar në një ekip fleksibilitet dhe dinamizëm.

Të interesuarit, brenda datës 18.01.2023 të dorzojnë CV në adresën zyrtare të e-mail-it: [email protected]  ose në postën e shkruar në adresën: Sigal Uniqa Group Austria; Departamenti Legal & Burimeve Njerëzore; “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose na kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë