Njoftime Pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE / Aktuar

Koha e leximit: 2 minuta

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

 

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

 

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  Shoqëri Sigurimi me qendër në Tiranë njofton për   1(një) vend të lirë pune në Drejtorinë e Përgjithshme:

Aktuar

 

Përmbledhje e detyrave dhe përgjegjësive:

Përpunimi i të dhënave të ndryshme, përgatitja e pasqyrave statistikore, raportimi në strukturat përkatëse (AMF, UNIQA, etj), përgatitja e prezantimeve për eproret, etj.

 

Kriteret që aplikanti duhet të plotesojë janë:

  • Njohuri të thella mbi statisikat dhe mbi databazat.
  • Të ketë mbaruar për statistike.
  • Kursi i aktuarëve është përparësi
  • Njohje shumë të mirë të Excel në veçanti dhe paketës Office në përgjithësi.
  • Njohje shume e mirë gjuhës Angleze.

 

Të interesuarit, brenda datës 19.09.2020 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi dhe 2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose te dërgojnë në adresën zyrtare të e-mail-it: [email protected]

 

Për çdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë