Njoftime Pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE / Menaxher i marrjes në sigurim produktet e shëndetit

Koha e leximit: 2 minuta

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  pjese e Uniqa Group Austria, shoqëri sigurimi me eksperiencë 23 vjeçare, themeluar më 22 Shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi jetë dhe      jo-jetë, risigurime dhe fond pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, shpall 1 (një) vend të lirë pune për:

Menaxher i marrjes në sigurim produktet e shëndetit

Roli dhe Përgjegjësitë:

 • Të perpilojë oferta për sigurimin personal të individëve dhe SME bazuar në kërkesat që paraqet klienti.
 • Të planifikojë takime me klientët e interesuar në sigurim shëndeti.
 • Të plainifikojë strategji marketing dhe të targetojë klientët të interesuar.
 • Të ketë aftësi shpjeguese dhe të njohë dobitë e mbulimeve në sigurim që ofron.
 • Të jetë i aftë të identifikojë nevojat e klientit.
 • Të lëshojë dokumentat e sigurimit në përputhje me udhëzimet në fuqi.

Kriteret që duhet të plotësohen janë:

 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë. (Ekonomi, shkencat mjeksore, etj)
 2. Te kenë 3 (tre) vite eksperiencë në punë në role manaxheriale.
 3. Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, .
 4. Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur). Gjuhët e tjera përbëjnë avantazh
 5. Përvojë në dhënien e zgjidhjeve të fokusuara tek klienti dhe në mbajtjen e komunikimeve me klientët
 6. Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, të jenë të përkushtuar dhe dinamik, me mirësjellje dhe efektivitet.
 7. Njohuritë në shkencën e mjekësisë përbëjnë avantazh

Të interesuarit, brenda datës 07.02.2023 të dorëzojnë CV edhe letër reference nga punëdhënësi i mëparshëm (ose punëdhënësi aktual) në adresën zyrtare të e-mail-it: [email protected]  ose në postën e shkruar në adresën: Sigal Uniqa Group Austria; Departamenti Legal & Burimeve Njerëzore; “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose na kontaktoni në numrin e telefonit              04 22 333 08.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë