Kreu » Kartat e Kujdesit Shendetesor

Kartat e kujdesit shëndetësor

SIGAL UNIQA në bashkëpunim me Spitalin Continental ne Tiranë dhe në Lushnje, Kliniken Intermedica në Sarandë dhe Klinikën Kristi në Korcë, ju ofron “Kartën e Kujdesit Shëndetësor”, me të cilën mund të kryeni minimumi një check up mjekësor në vit, me synimin për t’a parandaluar një sëmundje

Karta SIGAL + Spitali Continental

3,000 Lekë për person

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 check-up në vit për çdo person të anëtarësuar
 • gjak komplet, glicemi esell, SGPT, Kolesterol, EKG + Vizite Kardiologu, 1 echo me zgjedhje ose PAP test
 • 50% zbritje për 5 vizita me mjekë specialistë
 • 50% zbritje për ekzaminime laboratorike dhe imazherike
 • 40% zbritje për ekzaminime me radiologji të avancuar (CT, MRI)
Çmimi:

3,000 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Porosit Online

Karta SIGAL + Klinika Intermedika Sarandë

2,500 Lekë për person

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 Check up në vit Falas
 • Gjak Komplet, Urine Komplet, SGPT, Glicemi esell, EKG, Eko Abdominale ose Gjiri ose Tiroide
 • Për ekzaminime me vlerë deri në 5,000 Lekë të reja – 50% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë nga nga 5,001-10,000 Lekë të reja – 30% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë nga 10,001 në 20.000 përfitohet – 20% zbritje
 • Për ekzaminime nga 20.001 në 100.000 përfitohet – 6% zbritje
 • Për ekzaminime me vlerë mbi 100.000 përfitohet 4% zbritje
Çmimi:

2,500 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Porosit Online

KARTA SIGAL + Klinika Kristi Korçë

1,500 Lekë për person

Karta e Kujdesit Shëndetësor mbulon:

 • 1 Check up në vit Falas
 • Analize gjak komplet, Glicemi esell, Kolesterol, SGPT, EKG, 1 echo me zgjedhje te te siguruarit, Vizite pathologu
 • Për vizita me mjekë specialistë dhe ekzaminime laboratorike përfitohet zbritje në masën 30%
 • Për ekzaminime imazherike përfitohet zbritje 40%
 • Për xhama dhe skeleltë optikë përfitohet zbritje 30%
 • Për paketa stomatologjike (ku pëfshirhen: vizite dentare + panoramex + pastrim gurzash) përfitiohet çmim promocional, 2,000 leke
 • Për shërbime dentare të tjera, përfitohet zbritje nga 10% – 30%;
Çmimi:

1,500 Lekë për person

Kontaktoni për të porositur kartën:
[email protected]

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Porosit Online