Për herë të parë në Shqipëri do të zhvillohet një konkurs që pritet të zgjojë dëshirën e të rinjve dhe të rejave për t’u njohur më shumë me botën e pafundme të biznesit të sigurimeve.
Filozofia e bazuar në novacionin e dixhitalizimit në fushën e sigurimeve rezulton mjaft interesante në një botë të udhëhequr nga pushteti i teknologjive të reja në zhvillim.
Për këtë SIGAL Uniqa Group Austria e ka një plan!!!
“Insur Tech” do të lancohet si fundmi si një projekt që ka si qëllim zbulimin e talenteve të reja në botën dixhitale dhe shfaqes së virtyteve të tyre në aksesimin e burimeve të ndryshme.
Qëllimi? Zgjidhje novative dixhitale për probleme unike në biznesin e sigurimeve.
Projekti më i mirë do të fitojë ÇMIMIN e madh me vlerën prej 1,500 euro nga kompania lider në Shqipëri SIGAL UNIQA.

Si të aplikoni dhe të fitoni?

1. Plotësoni formularin e aplikimit brenda datës 15 maj 2022

Kliko linkun përbri: https://sigal.com.al/insurtech/

2. Për çdo pyetje na kontaktoni në Telegram

https://t.me/youthinsurancecommunity

3. Emailin [email protected]

Kriteret e Aplikantit

1. Mund të aplikojnë individë ose start-up,

2. Mosha e aplikantëve: 18-28 vjeç,

3. Ide individuale ose ide e paraqitur në grup.

Procesi i përzgjedhjes

Procesi i përzgjedhjes do të ketë dy faza të organizuara në datat 15 maj deri më 19 maj:

Faza e parë (15 Maj)

Faza e parë (15 maj): Gjyqtarët do të zgjedhin 5 startup-et më të mira nga konkursi bazuar në aplikimet e paraqitura dhe çdo informacion shtesë të kërkuar.

Faza e dytë (19 Maj)

Faza e dytë (19 Maj): 5 startup-et më të mira do të paraqesin idenë e tyre para një paneli  të SIGAL UNIQA InsurTech dhe do të shpallet fituesi.

Dokumetat që duhen per aplikim:

1. CV e pjesëmarrësve

2. Prezantim i idesë tuaj në word dhe powerpoint.

3. Preventiv i idesë për realizimin.

Juria

Fituesi do të vlerësohet nga një juri e përbërë nga profesionistë në fushën e siguracioneve, para së cilëve do të jeni të lirë të shfaqni potencialin tuaj për të hedhur potencialin tuaj në treg.
Shikoni më poshtë listën e jurisë.

Kryetari i Jurisë: Z. Avni Ponari

Nen Kryetari i Jurisë: Znj. Alma Totokoçi

Lorenc Tabaku

Mustafa Sallaku

Ona Haxhiaj

Nikolin Metaj

Oltion Driza

Pse të aplikoni?

Konkursi SIGAL UNIQA InsurTech 2022 u krijua për të vënë në pah startup-et e InsurTech me potencialin për të ndryshuar industrinë. Ne kemi mbledhur së bashku investitorët kryesorë, transportuesit e sigurimeve dhe ofruesit e shërbimeve për të ofruar çmime dhe për të marrë pjesë në gjykime.

Rruga që do të ndiqni:

● Dërgoni aplikim tuaj online në: https://sigal.com.al/insurtech/

● Paraqitni startup-in tuaj përpara jurisë

● Filloni zhvillimin e biznesit tuaj me ekspozimin ndaj blerësve të operatorëve dhe brokerave.

● Fitoni çmimin nga konkursi, si dhe pajisuni me çertificatë pjesëmarrje.

Çmimi

Konkursi është i organizuar në tre fitues:

1. Çmimi i parë: 1500 Euro

2. Çmimi i dytë: 1000 Euro

3. Çmimi i tretë: 500 Euro

Loading