A keni qene 10 vitet e fundit ne ndonje spital apo klinike per tu trajtuar, ndjekur, monitoruar, apo diagnostikuar per simptoma per ndonjeren prej ketyre gjendjeve: (Nese po prisni pergjigje analizash mos e plotesoni kete pyetesor pa i marre ato)

A keni pasur Kancer apo Hodkins? *Po Jo
A keni pasur ndonje tumor, kist ne tru, kafke apo shtylle kurrizore? *Po Jo
A keni pasur Leucemi, apo crregullim i gjakut qe kerkon trajtim me te gjate se 1 muaj rresht (psh. Anemi, limfome, myelome, probleme me koagulimin, hemofili apo probleme gjakrrjedhje ne muskuj) *Po Jo
A keni pasur ndonje kancer ne fazen in situ (parakancerogjene) kudo ne gji, prostate, organet femerore *Po Jo
A keni pasur semundje zemre si psh atak, angine, miopati kardiake, crregullime te valvulave, murmuritje te zemres, artrit reumatoid ne femijeri. (Nese po trajtoheni per tension dhe yndyrna te larta, pergjigjuni PO *Po Jo
Goditje ne tru apo gjak rrjedhje ne tru *Po Jo
Diabet *Po Jo
Mosha juaj *
Mosha e bashkeshortit/es *
Mosha e femijeve
Ju lutem shkruani adresen e-mail ku mund tju dergojme oferten e personalizuar *
Deklaroj se do ti pergjigjem me vertetesi pyetjeve te meposhtme dhe kuptoj qe kjo kerkese eshte pjese e ofertes se sigurimit dhe dhenia e informatave te gabuara ose te pasakta mund te shkaktoje mos-dergimin e ofertes.
Deklaroj se jam njohur me Deklaraten e Privatesise se shoqerise se sigurimeve dhe autorizoj SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA sh.a qe te perpunoje te dhenat dhe informacionin personal i cili nevojitet vetem per dergimin e ofertes se sigurimit.
Bazuar ne ligjet perkatese ne fuqi (Ligji nr. 9887 dt. 10/03/2008 per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale"), SIGAL UNIQA garanton mbrojtjen e te dhenave te mia personale.