Sigurimi i Shtëpisë

Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

Tashmë tek SIGAL UNIQA mund ta blini online brenda pak minutash dhe të kurseni kohë dhe para.

Zgjidhni një nga paketat e sigurimit të shtëpisë që ofron SIGAL UNIQA Group Austria:

Sigurimi i shtëpisë STANDARD

 

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Eksplozioni

Bli Online


Sigurimi i shtëpisë SILVER

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Shpërthimi
 • Tërmeti

Bli Online


Sigurimi i shtëpisë GOLD

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Shpërthimi
 • Tërmeti
 • Rrjedhje tubacionesh
 • Thyerje xhamash

Bli Online


Keni Pyetje?

+ 355 4 2233 308 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 info@sigal.com.al