dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

10 vite bashkëpunim SIGAL & UNIQA

Në kuadër të 10-vjetorit të hyrjes së, UNIQA Insurance Group, të parit investitor Europian në tregun shqiptar të sigurimeve përmes SIGAL, kompanisë lider në Shqipëri,

zhvillohet në Tiranë takimi:

“Investimet strategjike në fushën e sigurimeve dhe ndikimi në ekonominë shqiptare”

Me pjesëmarrjen e CEO të UNIQA International, Z. Wolfgang KINDL, CEO i SIGAL UNIQA për Shqipërinë, Kosovën e Maqedoninë, Z. Avni PONARI, përfaqësuesë të UNIQA-s nga 19 shtete Europiane dhe drejtuesë e përfaqësuesë të institucioneve shtetërore dhe financiare në Shqipëri.

 

Datë 18 maj 2017

Ora 09.30

Salla Illyria II, Hotel Sherato

dërgo këtë faqe | printo këtë faqe