dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

Mobile applications

Departamenti i Teknologjisë në SIGAL UNIQA po ndërton aplikacione për Smartphone dhe Android përmes të cilave mund të merrni informacion në kohë reale për ofertat më të fundit, të gjeni zyrën më të aftër përmes celularit tuaj, të blini siguracionet online etj. 
dërgo këtë faqe | printo këtë faqe