dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

GPS

SIGAL UNIQA mundëson instalimin e pajisjes GPS në automjetin/automjetet tuaja nëse dëshironi të merrni informacion për:    

 • Vendodhjen e saktë të automjetit në çdo kohë në të gjithë territorin e Shqipërisë si dhe në të gjithë Europën;
 • Intinerarin e përshkruar nga mjeti;
 • Orët e qëndrimit ndezur apo fikur të mjetit;
 • Kilometrat e përshkruar për çdo ndezje-fikje të mjetit;
 • Rruga e përshkruar (route) nga mjeti gjatë çdo intervali kohor;
 • Kohën e qëndrimit ndezur apo fikur;
 • Idle time (koha e qëndrimit ndezur të mjetit pa lëvizur për më shumë se 4 min);
 • Kilometrat e përshkruar për një ditë, javë, muaj apo për çdo interval që ju dëshironi;
 • Shpejtësitë e lëvizjes së tij;
 • Geofencing (zonat e lejuara për lëvizjet e mjeteve);
 • Në një sistem të vetëm ju do të mund të kontrolloni mjetet duke automatizuar kështu kontrollin dhe monitorimin e aseteve tuaja lëvizëse dhe fikse;
 • Njoftime me email në rastet kur mjeti: lëviz me motor të fikur, kur priten fijet që lidhin pajisjen me mjetin, kalon shpejtësinë e lejuar, del nga zona e mbulimit, kur mjeti përfshihet në një aksident, qëndron për një kohë të gjatë me motor ndezur pa lëvizur.

 

dërgo këtë faqe | printo këtë faqe