dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

Sigurimi i avionëve

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA e ofron këtë sigurim për avionë pasagjerësh dhe mallrash, helikopterë ushtarakë dhe civilë.

Sigurimet  që ofrohen janë:

  • Sigurim trupi, pjesëve të këmbimit dhe përgjegjësive ligjore
  • Sigurimi i përgjegjësive të avionit nga lufta, pengmarrja dhe përgjegjësi të tjera të kësaj natyre
  • Sigurimi i trupit të avionit nga lufta dhe rreziqet që rrjedhin prej saj
  • Sigurimi i pjesës së zbritshme
  • Mbulimi i përgjegjësisë ndaj të tretëve

Për më shumë informacion për këtë produkt kontaktoni Departamentin e Marines dhe Aviacionit

info@sigal.com.al

dërgo këtë faqe | printo këtë faqe