Sigurimi Best Doctors

Sigurimi ‘Best Doctors’ ofrohet vetem nga SIGAL UNIQA. Permes ketij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekesore ne rast diagnostikimi me nje semundje kritike dhe trajtimi ne spitalet me te mira jashte Shqiperise.

Per te marre oferten e personalizuar te sigurimit, lutemi plotesoni formularin e meposhtem.

Keni Pyetje?

+ 355 4 2233 308 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 bestdoctors@sigal.com.al